pescarulroman.ro pescarulroman.ro

Cos:

0
Nu aveti produse in cos

0

Politica de confidentialitate

Datele personale ,Securitatea (datelor si a informatiilor):
Pe site-ul www.pescarulroman.ro , dvs., utilizatorul sunteti responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. De asemenea, dvs., utilizatorul raspundeti de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea .LOCART SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre LOCART SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii,pentru care utilizatorul si-a dat acceptul. 
Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 
LOCART SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Fish Pro
Mikado
Avid Carp
Cukk Baits
Preston Innovations
Sonubaits.com
Korum
Top Mix
Dip
Pescarul Roman